Код на продукта: Г016
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за дядо с имената на внуците

Количество:


4.5 55

Ако имате внуци, които означават много за вас и ако ви се иска да ги зарадвате с някой прекрасен жест, можете да се покажете като дядо за пример и да си поръчате една тениска за горд дядо. Ние от Смешки на Дрешки гарантирано предлагаме най-добрите цени и то в съчетание със супер качество и модерен младежки дизайн.

Какво представлява тениската?

Дрехата е изработена в ясно подчертан спортен стил. Тя има кройка, която позволява да бъдете активни и да се движите свободно, което я прави изключително харесвана от мъже, които си падат по по-активния и динамичен начин на живот. Дрехата е бяла на цвят, като единствено щампата е по-различна, ето защо именно на нея е поставен цялостния акцент. Кройката е класическа, а използваната материя е 100% памук.

Щампата

Щампата на тениската е изработена основно в лазурно синьо, черно и бяло. Тя е много качествена и предлага много високо ниво на устойчивост на перилни препарати. Дори и след много изпирания тениската ще изглежда все така нова и запазена, именно защото цветовете не се променят. Текстът гласи "Горд дядо на *****", като на празното място се изписва името на внучетата. Разбира се, за да направим това от вас се иска да ни напишете имената, които искате да бъдат изписани.

Размерите

Тениската се предлага в размери S, M, L, XL и XXL. Тези пет размера обхващат на практика всички различни топове фигура, като от вас се иска просто да изберете най-подходящия. За да не допускате грешка при поръчка, вие бихте могли да се допитате с таблицата, която сме поставили под продукта. В не ще намерите информация за това каква е дължината и ширината на всеки отделен размер в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук