Код на продукта: Д006
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни **** "Очаквайте скоро"

Количество:


4.6 33

Ако искате да изненадате ваша близка приятелка или любимата си по повод очакван нов член на семейството, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме една чудесна идея за подарък, която няма да ви отнеме много средства и време, но ще спечели сърцето на всяка бъдеща майка. Предлагаме ви очарователна тениска за бременни с топ качество и супер дизайн, пристигащи на страхотна цена.

Материя

Тениската е изработена от висококачествена материя, която позволява на кожата да диша. Това я прави особено подходяща за носене през периода на летните горещини, когато човек трябва да избира дрехите си изключително прецизно. Изработена от 100% чист памук, тази тениска позволява човек да се чувства свеж и кожата да диша. Ако изберете лукс модела, тогава можете да разчитате на допълнителни 5% еластан, които ще направят дрехата още по-приятно прилягаща по извивките на тялото.

Щампата

Щампата представлява черен надпис "Очаквайте скоро", около който има няколко алено червени сърчица. Освен това, дрехата има опция да се постави ехографска снимка на нероденото ви бебе от посещението при лекаря. Щампата се отличава с доста високо качество, което позволява да перете дрехата без никакъв проблем. Тя при всички положения ще запази своята яркост и свеж цвят.

Размери

Тениската се предлага на ваше разположение в 4 размера, като можете да изберете най-подходящия с помощта на таблицата. Тя се намира под продукта и предлага детайлна информация за него. Можете да изберете измежду различните размери като проверите каква е точната дължина и ширина на всеки един от тях в сантиметри Това ви дава възможност да сравните и с дреха, която имате у дома.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук