Код на продукта: Д008
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни ** "Мама и тати чакат"

Количество:


4.4 28

Независимо дали очаквате в скоро време попълнение в семейството или пък ваша приятелка е бременна и на вас ви се иска да я изненадате с нещо качествено, ние от Смешки на Дрешки знаем от какво точно се нуждаете. Предлагаме ви едно неустоимо решение, което съчетава супер цена и топ качество, а като допълнение предлага и наистина оригинален и нестандартен дизайн. Тениската за бременни е уникален подарък, който предлага нежна грижа и безкраен комфорт.

Какво представлява?

Тениската представлява дамска блузка с ясно подчертан спортен стил, която можете да носите както у дома, така и при излизане и срещи с приятели. Дрехата е изработена от 100% чист памук, който създава изключително приятно усещане при контакт с кожата, а ако желаете малко повече лукс, тогава можете да поръчате модела с 5% еластан, което ще направи дрехата още по-удобна. Тениската предлага деколте с умерена големина, а лекото стеснение в талията не пречи по никакъв начин на растящото коремче.

Щампата

На белия фон на тази прекрасна спортна тениска ясно се откроява забавната и устойчива на пране и перилни препарати щампа. Тя е в много различни цветове, сред които розово, жълто, синьо и оранжево. Щампата представлява малко джобче, от което се подава бебешка главичка на момиченце. Под джобчето пише "Мама и тати чакат".

Размери

Тениската се предлага в 4 различни размера и е подходяща едновременно и за по-фини и дребни дами, така и за представители на нежния пол с по-висок ръст и закръглени форми. Независимо от избора и нуждите ви, препоръчваме ви да разгледате внимателно всички детайли в таблицата под продукта. Там ще научите колко е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен модел.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук