Код на продукта: Д007
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни **** "Бъдеща мама" в лилав цвят

Количество:


4.5 42

Ако търсите подходящ подарък за ваша бременна приятелка, тогава какво ще кажете за една висококачествена и оригинална тениска за бременни дами? Ние от Смешки за Дрешки ви предлагаме един продукт с топ качество, който се предлага на смайващо ниска и атрактивна цена. Дрехата предлага всичко необходимо, за да може вашата близка да се чувства комфортно, но в същото време и вие няма да харчите твърде много, защото при нас цените са винаги сред най-добрите.

Кройка, дизайн и комфорт

Тази изключителна тениска е изработена в типично спортен стил. Това я прави подходяща за жени, които предпочитат по-динамичния начин на живот. Дрехата е изработена от 100% чист памук, което прави усещането върху кожата много приятно. Още по-специален е и лукс моделът, който съдържа 5% еластан. Дрехата е с класически дизайн, но с младежки нюанс, който прави кройката на дрехата да придава лек и свеж полъх.

Щампата

Щампата е с опция за персонализация. При поръчка трябва да напишете кой е месеца и годината, в която се очаква майката да дари с живот своето малко бебче и съответно те ще бъдат отпечатани. Месецът и годината се изписват в розово, а над тях се изписва текст "Бъдеща мама", който се прави в лилаво. Освен своя успокояващ и хармоничен външен вид, щампата може да ви демонстрира и впечатляваща издръжливост. Тя може да устои на многократни изпирания, като няма никакъв риск от това цветовете да се изтрият и да избелеят.

Как да изберем точния размер?

Тениската се предлага в размери S, M, L и XL. За да изберете най-подходящия за вас и за вашата близка, обърнете внимание на таблицата, която сме приложили под продукта. Тя ще ви даде информация за това колко точно сантиметра е дължината и ширината на тениските от всеки отделен размер и така вероятността за грешка ще се сведе до минимум.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук