Код на продукта: Д005
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни с цвете **** "Бъдеща мама"

Количество:


4.5 31

Какво бихте могли да подарите на ваша близка приятелка, на която и предстои скоро да има бебе? Изборът винаги се оказва малко сложен и не знаем на какво да се спрем, особено ако жената е по-придирчива. Ние от Смешки на Дрешки имаме едно предложение за продукт, който предлага супер комфорт, топ качество и оригинален дизайн, което прави вероятността вашата близка да го хареса изключително висока, а в същото време това няма да ви струва куп пари. Става дума за дамска тениска за бременни с щампа с надпис "Бъдеща мама".

Какво представлява?

Тази тениска притежава ясно подчертан дамски стил, който се допълва идеално от спортния характер на дрехата. Резултатът е една женствена тениска, която в същото време е наистина много удобна и комфортна и която няма да ви излезе прекалено скъпо в същото време. Дрехата е изработена от висококачествен чист памук, като има опция за поръчка и на лукс модел, който има добавка от 5% еластан. Това прави памучната материя дори още по-приятна и нежна на допир, като се остава с впечатлението, че платът ледва нежно и деликатно извивките на тялото.

Подходяща за лятната жега

Памучната тениска е много подходяща за летните горещини. Освен че материята позволява на кожата да диша свободно, тя е и много светла на цвят, което подсказва, че тя не привлича слънчевите лъчи. Така бъдещата майка ще се защити възможно най-много от лятната горещина, като в същото време кожата ще може спокойно да диша.

Размери

Тениската се предлага в 4 различни размера - S, M, L и XL. За да поръчате правилният и за да не допускате грешки в избора, ние ви препоръчваме да обърнете по-голямо внимание на таблицата под продукта. Тя показва в подробности точно каква е дължината и ширината на всеки отделен размер и по този начин ще можете да изберете най-подходящия размер за дамата, за която правите този прекрасен подарък. 

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук