Код на продукта: Д002
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска Д002 за бременни **** "Baby loading" в червен цвят

Количество:


4.6 46

Търсите ли подходящ подарък за ваша близка, която очаква бебе? Ако да, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно невероятно предложение за вас. Става дума за тениската за бременни със забавен и закачлив надпис "Baby loading, please wait!". Дрехата е изработена с много чувство за хумор и съчетава супер качество и много ниска цена, като комбинира това с удобство и оригиналност.

Какво представлява дрехата?

Дамската тениска съчетава класически дизайн с модерна нотка, която прави дрехата да изглежда наистина много младежка и свежа, като по този начин придава едно много леко женствено усещане. Дизайнът е типично спортен, което прави дрехата подходяща за жени, които си падат по активния начин на живот. Освен това, ако искате да се разходите в летните горещини, то тогава това е идеалното решение, тъй като материята, която е 100% памук, е най-подходящата материя. Тя позволява на кожата да диша и не спарва.

Щампата

Тениската се отличава с наистина много весела щампа, която изобразява забавен надпис и малко бебе-момиченце с червена панделка на главата. Като цяло червеният цвят е доста преобладаващ на тази щампа, което я прави да изглежда толкова жива и излъчваща енергия. Тя е много устойчива на пране и най-различни перилни препарати. Възможно е да запази своята яркост и наситеност дори и след стотици изпирания.

При поръчка

Много важен момент е това, че дрехата се предлага в 4 различни размера. От тях можете да изберете най-подходящия за вас по таблицата, която сме поставили отдолу. Тя показва колко е точната дължина и ширина на продуктите в сантиметри, което прави грешките при избора на модел наистина малко вероятни.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук