Код на продукта: Д004
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Тениска за бременни **** "Baby loading" в син и жълт цвят

Количество:


4.6 38

Ако искате да направите оригинален подарък на жена, която скоро очаква бебе, ние от Смешки на Дрешки знаем какво търсите. Предлагаме ви специална тениска за дами, които очакват момченце, като тениската се предлага на неустоима цена и съчетава супер комфорт и топ качество. Дизайнът е много свеж и ще се хареса наистина от дамата, независимо какъв е нейния вкус.

Кройка и комфорт

Тениската се предлага в близък до класическия стил, но с някои малки корекции, които създават по-забавна и весела младежка визия. Дрехата е в типичен спортен стил, така че не бива да се изненадвате от това колко е удобна. Това се дължи не само на дизайна, но и на използваните материали. За изработката е използван 100% чист памук, като има опция и за лукс модел, който съдържа и 5% добавен еластан. Това прави дори още по-приятно усещането върху кожата.

Щампата

Тази тениска за бременни е създадена специално за жени, които очакват появата на момченце. Цветовете са предимно в жълто и синьо, което има за цел да подчертае това. Картинката представлява забавен надпис, който гласи "Baby loading, please wait!". Изработката на щампата е много качествена, защото тя не само формира цялостния дизайн на дрехата, но и от нейното качество зависи тениската да се запази в оптимално състояние и свежа за възможно най-дълго време.

Размери

Тениската се предлага в размери за всякакъв ръст и телосложение, така че със сигурност ще намерите това, от което се нуждаете или от каквото се нуждае човекът, за когото купувате дрехата. Много важно обаче е да обърнете внимание и на таблицата под продукта. Там с детайли е описано какво точно представлява всеки размер и какви са точните дължина и ширина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук