Код на продукта: Г019
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за баща на дъщеря "Имам прекрасна дъщеря..."

Количество:


4.6 40

Ако искате да подарите на своя любим закачлива тениска, с която да покаже той на околните колко много обича своята дъщеря, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно наистина специално предложение, което съчетава топ качество, оригинален дизайн и супер цена на едно място. Дрехата е идеален подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден и много други.

Какво представлява дрехата?

Тениската е изработена в подчертан спортен стил, като нейния дизайн позволява да се използва активно на ежедневна база винаги когато сте по-активни, включително и във фитнеса. Дрехата е изработена от 100% чист памук, което я прави изключително приятна при контакт с кожата. Ако желаете да поръчате лукс модела, тогава ще усетите още по-приятно чувство от контакта с дрехата, като той се дължи на добавените 5% еластан. Тениската е много лека и приятна за носене в най-горещите и тежки летни дни.

Щампата

Тази тениска има изключително закачлива щампа. Текстът гласи "Имам прекрасна дъщеря! Имам още: 1) Пистолет; 2) Лопата; 3) Алиби". Текстът е изработен в черен цвят, като за разнообразие са добавени няколко дребни допълнителни елемента в червено. Щампата е изключително издръжлива на пране и може да се пере с най-различни перилни препарати, но без това да създава каквито и да било отрицателни последици за дрехата.

При поръчка

Мъжката тениска със забавна щампа се предлага в 5 различни размера. Тя е налична в размери S, M, L, XL и XXL. Много важно е да обърнете внимание на таблицата, която сме поставили под всеки един продукт. Тя ще ви даде точна и ясна представа за това колко е дължината и ширината на всеки отделен размер от блузката в сантиметри. Така вероятността за грешка при поръчка намалява до минимум.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук