Код на продукта: Г025
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за баба с името на бабата

Количество:


4.4 40

Ако сте в търсене за интересен и оригинален подарък за идния рожден ден на баба си, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно предложение, за което с увереност можем да кажем, че ще се хареса много. То съчетава топ качество и невероятна цена, а ефектът, който ще предизвика доста ще ви хареса. Предлагаме ви тениска с щампа за баба, която можете да подарите разбира се и по други поводи, като имен ден, Коледа или просто така.

Какво представлява тениската?

Тениската за баба е един супер продукт, който комбинира модерен спортен стил и нежна женственост на едно място. Дрехата е изработена с много високо качество предлагайки съчетание между чист памук и оптимално добре замислена кройка. Тя е съобразена с контурите на тялото, но не е стегната, а просто следва неговите очертания, правейки дамата, която носи тениската, по-стройна и елегантна.

Щампата

Щампата с надпис "Най-добрата баба" е нещо, с което истински можете да зарадвате баба си и да почувствате нейната искрена и неподправена радост от подаръка. Тази щампа предлага възможност за персонализация, като има опция да изпишете името на човека, за който дрехата е предназначена. Така например ако баба ви е казва Ани, на щампата ще пише "За Ани". Съчетанието на цветовете наподобява сладка комбинация между шоколадов и ягодов сладолед, смесвайки се по един наистина сладък и хармоничен начин.

При поръчка

Тениската е на разположение в 4 различни размера, което означава, че всички дами, без значение от телосложението и ръста, могат да намерят подходящото за себе си. За да сте сигурни, че тениската има точно размерите, на които сте се надявали, препоръчително е да разгледате с повече внимание таблиците под продукта, където с точност е написана дължината и ширината на всеки отделен размер.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук