Код на продукта: 349
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Тениска с щампа "Леля намери своя ПРИНЦ"

Количество:


4.6 23

Изненадайте лелята на детето си, като го облечете с тази страхотна тениска с надпис, специално създаден за нея. Гарантираме ви, че жестът ви ще я трогне и ще я накара да се чувства много специална. Тя е важна част от семейството и може би е дошъл момента да и се отблагодарите за цялата любов и грижа, с която е дарила синът ви.

За кой празник е подходящо да поднесете изненадата на любимата леля?

Предлагаме ви прекрасно решение за подарък за всеки един повод. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, Великден, Коледа и Нова Година или други. Тениската с надпис е подходяща изненада дори и без конкретен повод. Необходимо ви е само желание да стоплите сърцето на леля с прекрасен жест.

Изработихме тениската от материя съставена от 95% памук и 5% еластан. Кройката в съчетание с текстила ще даряват несравнимо удобство. Предлагаме ви да си изберете какъв да е цвета на щампата – син или зелен. Той е ярък и наситен и няма да се промени дори и след многобройни изпирания, ако спазвате указанията за употреба.

Тениската с надпис е с размери подходящи за момченца до 11 години. Разгледайте внимателно приложената таблица, за да се ориентирате за необходимия ви при поръчка.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук