Код на продукта: Г025-Б
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с щампа "Честит юбилей, бабо!" + снимка

Количество:


4.4 39

Ако на милата ви баба скоро и предстои юбилей, ние от Смешки за Дрешки имаме едно страхотно предложение, с което да я зарадвате истински. Става дума за специална тениска с поздрав за юбилей, която се предлага на атрактивна цена и с топ качество. Кой казва, че качествените дрехи са винаги скъпи? Ние можем да ви да кажем, че това не е съвсем така, защото това, което ви предлагаме, е наистина супер качествено, не не и скъпо. Дрехата е уникално удобна и естетична. Тя е бяла на цвят, с женствена кройка и подчертано спортен стил, а щампата е наистина специална.

Щампата

Акцентът на тази елегантна дамска тениска попада върху щампата. Тя е с опция за персонализация, като това става чрез поставяне на семейна снимка (например мама, татко и техните деца), като целта е да зарадвате истинска любимата си баба. Освен това, под и над снимката е изписан поздрав, който гласи "Честит юбилей, бабо!". Текстът е изписан в наситен син цвят. От наша страна можем да гарантираме, че щампата се изработва с изключително качество, така че няма защо да се тревожите, че ще се изтърка, дори и ако перете със силни перилни препарати.

Размери

Тениската се предлага в размери S, M, L и XL. Това обхваща почти всички най-разпространени типове телосложение. За да сте сигурни в избора си и в това, че е правилен, най-добре обърнете внимание на таблицата под продукта. Там ще откриете детайлна информация за това каква е точната ширина и дължина на всеки отделен модел.

Материали

Тази дреха се изработва с изключително високо внимание и усет към детайла, но за да бъде толкова качествена има и още нещо, което е от огромно значение - това е материалът, от който дрехата се изработва. Тя се предлага в два варианта - 100% или 95% памук и 5% еластан. Не се подвеждайте по това, защото тениската не е еластична. Това количество просто прави плата по-приятен при допир с кожата и създава усещането, че тениската е създадена специално за вашето тяло.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук