Код на продукта: Г085
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Дамска тениска MOM

Количество:


4.6 8

На път сте да се превърнете в мама или вече ви е сполетяло такова щастие?! Сигурно знаете, че няма нищо по-ценно и смислено от това да родиш живот и да се грижиш за него? Ние от смешки на дрешки подкрепяме това в България да се раждат колкото се може повече деца и именно поради тази причина инвестирахме въображение, креативност, време и усилия в създаването на няколко неповторими модели тениски, които са предназначени единствено за гордите и щастливи майки, чиито усмивки никога не слизат от лицата.

Представяме на вниманието на всички тях един изумително сладък и неповторим модел, който нарекохме дамска тениска MOM. Тази блузка е желана и предпочитана, поради куп причини и това няма как да ви убегне. Ние вярваме,ч е подобно памучно изкушение би намерило мястото си в гардероба на всяка една майка и затова ви предлагаме възможността да си я закупите още сега.

Дамска тениска MOM – подарък или лична покупка

Ако сте поканени на изписването на някое малко бебче и искате на този ден да зарадвате и човека, виновен за появяването му на бял свят, то съвсем спокойно можете да отделите една скромна сума, която да инвестирате в изненадата за вашата близка приятелка, сестра, братовчедка или друга роднина. Имате възможността да избирате сред най-разнообразни размери, които подробно сме описали в таблица.

Разбира се, тениската е подходяща да си я носите в ежедневието, без да съществува някакъв конкретен повод. Тя е пъстра, свежа и по никакъв начин не е лишена от цветове и настроение. Можете да я комбинирате с любими дрехи или да наметнете отгоре ефирен блейзър. Всичко оставяме на вашето въображение.

Дамска тениска MOM е страхотен и неповторим начин да изразите вътрешните си чувства и емоции, без да използвате каквито и да било думи. Ние ви обещаваме, че този модел ще ви накара да се чувствате страхотно през целия ден!

 

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук