Код на продукта: Г029
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с надпис за приятелството

Количество:


4.6 46

С повод или без повод, когато решите да направите един наистина хубав и качествен подарък на ваша най-добра приятелка, непременно помислете за тениската, която ние от Смешки на Дрешки предлагаме специално за този случай. Блузката съчетава топ качество и супер цена и можете да я използвате както като отделен подарък, така и като добавка към нещо по-голямо.

Стил

Тениската е в подчертано спортен стил. Тя предлага изключително комфортен дизайн, но е примесена с модернистична нотка, която я прави модерна, женствена и много младежка. Тениската е леко стеснена в кръста, която прави оптически фигурата да изглежда по-слаба и стройна.

Материали

Тениската е изработена от висококачествени материали. Тя се състои предимно от памук, кат в лукс моделът има и малка добавка от 5% еластан, чиято цел е просто да направи по-приятно усещането върху кожата. Тениската е много подходяща за носене в най-горещите дни от годината , именно защото материята позволява на кожата да диша.

Щампата

Акцентът на тази прекрасна тениска пада върху щампата. Тя представлява красива мисъл за приятелството, която е изписана с елегантен шрифт в нежен розов цвят. Надписът прави тениската да изглежда много оригинална и ѝ придава младежки облик и усещане за нещо модерно и ново. Цветовете са много устойчиви и няма риск да се изтъркат дори и при многократно изпиране. Това ще помогне на дрехата да запази новия си външен вид за много дълго.

Размери и заявка

Тениската се предлага в размери S, M, L и XL. Всяка жена, независимо от фигурата и телосложението може да намери подходящ размер за своите нужди. За да се попадне на точния обаче, много е важно да обърнете специално внимание на таблицата под продукта. Там е описано с точност какво представлява всеки отделен размер и каква е точната дължина и ширина в сантиметри.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук