Код на продукта: Г028
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с надпис "Най-добрата леля" в синя лента

Количество:


4.6 34

Може би на вашата любима леля скоро ѝ предстои някакъв празник? Имен ден, рожден ден, Коледа или Великден, те всички са чудесен повод, по който да я зарадвате. А защо не просто така, без да има причина за подарък? Ние от Смешки на Дрешки имаме един изключителен продукт, който по уникален начин съчетава всичко най-важно за един перфектен подарък.

Топ качество

Тениската с щампа за леля предлага страхотно качество. Тя е изработена от 100% чист памук, което има много предимства и едно от тях е, че тази материя позволява на кожата да диша и да се чувства по-свежа през жарките и горещи летни дни.

Супер цена

Тениската се предлага на цена, която е многократно по-ниска в сравнение с други продукти, които предлагат същото качество. Това прави тениската чудесна за индивидуален подарък, но също така и за добавка към друг по-голям подарък.

Дизайн

Оригиналният дизайн на дрехата е предопределя от нейната пъстроцветна щампа. Тя заема централно място в тази прекрасна близка. Щампата е изработена в разнообразни цветове с пролетен характер и определено това придава много свеж и жизнен вид на дрехата. Самата щампа гласи "Най-добрата леля", като по този начин недвусмислено заявява за кого е предназначена. Изработката предполага, че тениската може да се пере многократно със силни препарати без това да отнеме от свежестта на цвета.

Кройката е близка до класическата, но с две разлики. Първата е, че деколтето е леко подсилено за да се създаде един наистина женствена визия. Втората разлика е, че талията е леко стеснена, което има за цел да направи фигурата по-добре оформена и стройна.

Размери

Размерите на тази тениска са 4 на брой, като те заедно покриват възможно най-голям спектър от различни типове ръст и телосложение. За да изберете подходящият размер, най-добре би било да обърнете сериозно внимание на дрехата и на нейните детайли. Нужната ви информация ще намерите в таблицата под продукта, в която сме описали ширината и дължината на всеки отделен размер.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук