Код на продукта: Г027
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска обичам те съкровище

Количество:


4.5 31

Ако ви се иска да направите един наистина прекрасен подарък за майка си или баба си, ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме една невероятна тениска с топ качества, която се предлага на много добра цена и с отличен дизайн. Дрехата е съчетание между спортен стил и женственост, между комфорт и елегантност. Тя ще зарадва най-скъпите ви хора по начин, който истински ще ги очарова.

Кройката

Блузката има дизайн, който наистина много се доближава до класическия, но в същото време има и привнесена известна модернистична нотка. Именно тя прави тениската да изглежда младежка и може с лекота да направи вашите майка или баба с 5 - 10 години по-млади и то само заради свежестта на дизайна и добре замислената кройка.

Щампата

Щампата представлява едно голямо розово на цвят сърце, към което има текст "Обичам те съкровище". Тази щампа може да изрази обичта ни към баба или към майка, но задължително ще го направи с вкус и стил. Щампата е много издръжлива на пране и обещава да запази цвета и дори и след многократно изпиране със силни перилни препарати.

Материя

Дрехата е изработена от естествени материали. Основната част е създадена от памук, като има опция и за 5% еластан в така наречения лукс модел. Разликата между него и обикновения модел е, че малкото количество еластан помага на тениската да се приплъзне по-приятно по кожата, спазвайки по-добре извивките на тялото, като че е била създадена специално за конкретния човек.

Размери

Ако искате да сведете до минимум вероятността за грешка при поръчка, трябва да обърнете специално внимание на таблицата под близката. Там е описано какви са точните параметри на всеки един от 4-те размера, като детайлно е описано каква е точната дължина и ширина.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук