Код на продукта: 448
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска подарък "Най-добрият дядо на света"

Количество:


4.6 28

Ние от Смешки на Дрешки имаме удоволствието да ви представим една чудесна идея за подарък за дядо за следващия празник, независимо дали става дума за рожден ден, имен ден или нещо друго. Става дума за тениска с щампа за дядо, която съчетава топ качеството, така характерно за нас, със супер цена, на която няма как да устоите.

Как изглежда

Тениската за дядо има много стилно и младежко излъчване, което се дължи на начина по-който е изработена тениската. Тя е създадена така, че да подчертава фигурата, правейки я по-атлетична и младежки изглеждаща. Самата тениска е бяла на цвят, а акцентът пада върху качествената черна щампа, която заема централно място в този модел. Тя е изработена така, че позволява тениската да се пере многократно, но без това да отнеме от цвета или яркостта на щампата.

Размери и поръчка

Преди поръчка винаги разглеждайте внимателно таблицата, която се намира под продуктите. Там ще откриете важна информация за продукта в детайли и за това каква е неговата дължина и ширина в сантиметри. Тениската за дядо е налична в 5 различни размера - S, M, L, XL и XXL, което гарантира, че със сигурност ще намерите размерът, който търсите за вашия дядо.

Материали и изработка

Тениската има класическа спортна кройка, което до голяма степен обяснява защо е толкова удобна. Но освен майсторската изработка, определено има и още нещо и това е качеството на плата, който е използван за дрехата. Тениската се предлага с много високо качествено и изработена от 100% чист памук. Освен това има и луксозен вариант на същата тениска, който на цената на едва доловимо оскъпяване предлага и 5% съдържание на еластан, което прави дрехата чувствително по-приятна на допир.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук