Код на продукта: 447
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска подарък "Най-добрата баба на света"

Количество:


4.4 26

Ако искате да изненадате своята прекрасна баба с много качествен подарък, но ако в същото време имате финансови ограничения и трябва да внимавате какво и колко харчите, ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим един продукт от супер високо качество, който гарантира, че ще получите най-доброто за възможно най-малко пари. Тениската за баба е един превъзходен продукт, който ще ви спести обикалянето по магазините.

Дизайн и комфорт

Тази изключително удобна тениска е изработена от най-качествени материали, които позволяват на кожата да диша. Това прави дрехата особено подходяща за най-горещите и задушни дни през годината. За това допринася и белият цвят на дрехата, който се счита за най-подходящ при справянето с летните горещини.

Тениската се предлага в два варианта. Единият вариант е изработен от 100% чист памук, а другият, който се счита за малко по-луксозен, има и малко количество еластан (до около 5%). Разликата е малка, като основно се изразява в това, че блузата с еластан ще бъде малко по-приятна на допир. Спортният дизайн гарантира постоянен комфорт и свобода на движение.

Щампата

Щампата е изработена по много качествен начин, което гарантира, че дори и след много време няма да има проблем с цвета. Даже и след многократни изпирания щампата ще остане все така ярка и наситена. Тя представлява текст, който гласи "Най-добрата баба на света". Текстът е изписан в черен цвят, а под и над него ще видите декоративни орнаменти, целящи постигането на по-добър визуален ефект и по-елегантен дизайн.

При поръчка

На ваше разположение при поръчка са 4 различни размера -  S, M, L и XL. За да подберете подходящият размер за своята баба, ние ви препоръчваме да разгледате по-подробно таблицата под тениската. Там ще можете детайлно да разучите колко е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен размер. Това ще свали до минимум вероятността от възникване на грешка при покупка, което от своя страна спестява време от връщане на продукта и замяната му с друг размер.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук