Код на продукта: Г030
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Най-прекрасната майка на света"

Количество:


4.4 38

Когато настъпи момент да купите подарък за мама най-често сте изправени срещу куп въпроси - дали това ще и хареса, дали няма да и се стори неподходящо, ще го носи ли или ще го стави в някой шкаф. Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме един продукт, който можете да подарите на майка си за рожден ден, за имен ден, Коледа или Нова година и за всеки друг повод. Става дума за тениска със специална щампа за мама, която пристига при вас с топ качество и на супер изгодна цена.

Как изглежда дрехата?

Тениската представлява един чудесен избор на дреха с ясно подчертан спортен тип, която има за цел да съчетае изключително удобство и младежки дизайн. Тя има класическа кройка или по-скоро близка до класическата, като има леко увеличение на деколтето, за да изглежда фигурата по-привлекателна, а също така и малко и едва забележимо стеснение на кройката в кръста, което има за цел да направи осанката по-стройна и издължена.

Какво представлява щампата?

Щампата на тази дамска тениска е изработена в няколко различни цвята, но розовият определено преобладава. Той е в много нежен и деликатен нюанс. С него е изписан текст "Най-прекрасната майка на света", като за допълнителен ефект са добавени щампи на нежни пролетни цветя. Отличителна черта е голямата издръжливост на пране. Дрехата няма да се промени дори и след многократни изпирания.

Размери и поръчка

Тази тениска се предлага в 4 различни размера, които са съответно S, M, L и XL. За да научите кой размер на каква дължина и на каква ширина точно отговаря в сантиметри, най-добре обърнете внимание на таблицата под продукта, която ще ви покаже тази информация с най-големи подробности. По този начин вероятността да попаднете на нещо неподходящо се свежда до минимум.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук