Код на продукта: Г026
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска най-обичана баба

Количество:


4.4 20

Ако на баба и предстои в скоро време празник, например рожден ден или пък имен ден, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно неустоимо предложение, което ще трогне жената истински. Предлагаме ви тениска за дами с надпис "Най-обичаната баба", която да ѝ подарите с цялата си обич и внимание. Дрехата се предлага на невероятна цена, така че няма да се налага да харчите прекалено много. В същото време топ качеството е гарантиране, като то пристига в съчетание със супер комфорт и оригинален дизайн.

Какво представлява тениската?

Дрехата представлява модел с кройка близка до класическата, но все пак с някои отклонения от класиката, което именно придава една свежа и модернистична нотка на този невероятен продукт. Дрехата е леко стеснена в талията, което на пръв поглед не се забелязва, но носи изключително много естетика, тъй като прави фигурата по един незабележим начин по-стройна и издължена.

Щампата

Щампата с надпис за баба е изработена в шоколадов и розов цвят, като тази бонбонена комбинация носи изключително приятно усещане за окото, създавайки едно едва забележимо топло и сладко чувство. Щампата е много качествено изработена, като това обяснява защо тя е толкова устойчива на различни перилни препарати.

При поръчка

Препоръчваме ви преди да направите заявка за тениска да разгледате по-подробно приложената под продукта таблица. Тя описва с подробности всеки един размер на тениската. Там можете да проверите каква е точната дължина и ширина в сантиметри. По този начин със сигурност ще намалите значително вероятността за допускане на грешка.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук