Код на продукта: Г033
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска Г033 "Най-готината баба на света" в розово за баба

Количество:


4.4 12

Предлагаме ви да поднесете заслужен и красив подарък на вашата баба или на бабата на детенцето ви. Чрез страхотния дизайн на тениската с надпис, който създадохме с много голяма доза креативност, можете да окажете нужната почит и благодарност за любовта и грижата, която тя оказва на семейството ви.

За кой празник да изненадате баба?

Тук имате много голяма свобода. Можете да поднесете страхотната изненада за рожден ден, имен ден, юбилей, 8-Март, Коледа и Великден или друг празник. Жестът ви ще предизвика искрена радост и ще стопли сърцето на любимата ви баба.

Тениската с надпис е изработена от текстил с много високо качество. Имате избор от два варианта. Посочете с какъв точно състав желаете да бъде дрехата. Класическият вариант е 100% памук. По-луксозната версия е с 95% памук и 5% еластан и можете да го имате със съвсем малко оскъпяване на цената.

Размерите на артикула са подробно представени в таблица. На ваше разположение е избор между 4 различни номерации от S до XL. Щампата е изработена от мастило с високо качество и издръжливост.

Наситения розов цвят няма да избледнее, при спазване на указанията за употреба, които ще ви предоставим заедно с тениската с надпис.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук