Код на продукта: 431
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Дамска тениска с цветчета "Най-добрата майка и баба на света"

Количество:


4.5 33

За да изненадате любимата си или пък своята майка или баба не е нужно да харчите прекалено за скъпи подаръци. Може и да се спрете на нещо много разумно като цена и все пак тя да остане в пъти по-доволна, отколкото би била ако получи нещо много скъпо, но не по вкуса си.

За да ви помогнем с избора, ние от Смешки на Дрешки имаме едно супер предложение на страхотна цена. Какво ще кажете за дамска тениска с щампа с надпис "Най-добрата майка и баба на света", която има топ качество и е едновременно с това много стилна и модерна.

Какво представлява дрехата?

Тениската се характеризира с подчертано спортен стил и дизайн. Това я прави много младежка и едновременно с това много удобна за носене. Тя може да се облича навсякъде, в това число у дома, във фитнеса, на разходка, на покупки и други. Блузката е изработена от много приятна на допир материя и няма да спарва през горещите летни месеци, защото платът позволява на кожата да диша съвсем свободно.

Тениската е бяла на цвят, а акцентът е поставен върху щампата. Тя от своя страна е розова и в много нежен нюанс на този и без това толкова деликатен и фин цвят. Под и над текста са поставени декоративни елементи, които представляват стилизирани цвета, което придава още повече женственост и елегантност.

Устойчивост

Дамската тениска притежава изключителна устойчивост. Платът ще остане много нежен и приятен на допир дори и след като дълго време сте носили дрехата и сте я прали многократно в пералнята. Освен това, щампата няма да помръдне и на милиметър и ще запази яркостта си за много дълго време.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук