Код на продукта: Г022
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Имам прекрасни дъщери и алиби"

Количество:


4.3 43

Няма как да не признаем, че дъщерите са най-голямата слабост на своите бащи. Независимо в каква възраст са те татко ще пази на всяка цена и с цената на всичко щастието на детето си. Точно над това искахме да акцентираме, когато създавахме този модел тениска с надпис "Имам прекрасни дъщери, имам още пистолет, полата и алиби."

Моделът е създаден с много шеговита нотка и е подходящ подарък за всеки татко с повече от една дъщеря. Със сигурност щампата ще създаде весело настроени на всеки, който прочете надписа. Можете да подарите прекрасния модел за всеки празник на гордия татко.

Вид на тениската с надпис

Предлагаме ви две възможности за вида на модела. Те се отнасят до материята, с която да го изработим. Класическият избор е с 100% памук. По-луксозният вариант е комбинация то памук и еластан съответно 95% и 5%.

Друга възможност за избор е да посочите предпочитанието си за цвета на текстила. Тук отново ви предлагаме две възможности. Изберете сред черна тениска с бяла щампа или бяла с черен надпис.

Размерите на модела са посочени много ясно в таблица, по която да се ориентирате най-точно. Ще намерите подходящо предложение за всеки. Номерата са от S до 2XL.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук