Код на продукта: Г021
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Имам прекрасна дъщеря Имам още:Пистолет/Лопата/Добър адвокат"

Количество:


4.6 37

Забавна и много шеговита е тази тениска с надпис, която изключително добре описва настройката на всеки баща, който иска да защитава и пази своето момиченце, независимо на каква възраст е. Тя ще предизвика искрени усмивки при всеки, който успее да прочете надписа.

Избирайки да подарите на своя съпруг тениска със забавен надпис, ви ще разнообразите дрехите му по много оригинален и забавен начин. Предлагаме ви да изненадате съпруга си за всеки един негов повод за празник – рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина и други.

Цвят на текстила

Можем да изработим този модел в два цвета на текстила. Предлагаме ви да си изберете между бяла тениска с черен надпис или черен с бял. Каквото и да отбележите при поръчка, цената няма да се промени.

Има и още една опция, която определя вида на артикула тя се отнася до материята. Класическият модел е съставен от 100% памук. По-луксозният вариант е комбинация между 95% памук и 5% еластан. Него можете да имате със съвсем малко оскъпяване на тениската с надпис. Избрахме мастило, което е с много високо качество. То няма да избледнее след много изпирания, при спазване на изискванията за употреба.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук