Код на продукта: Г023
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Имам прекрасна дъщеря и ПУШКА ЛОПАТА АЛИБИ"

Количество:


4.6 45

Любимият ви съпруг има празник и на вас ви предстои да ми изберете подарък. Трудна задача след толкова години заедно. Не се отчайвайте, ние ви предлагаме много оригинален и забавен избор. Вземете тениска с надпис "Имам прекрасна дъщеря и ПУШКА ЛОПАТА АЛИБИ" и го изненадайте за личния му повод.

Можете да поднесете подаръка си за рожден ден, имен ден, юбилей или друг празник. Със сигурност жестът ви ще предизвика искрена усмивка и ще развесели в огромна степен съпруга ви. Тази тениска с надпис може да се превърне в любимата му дреха за ежедневно носене.

С каква материя да изработим артикула?

Предлагаме ви да изберете между два варианта. Първият е нашия класически модел, при който материята е 100% памук. Вторият вариант е по-луксозен. При него има съчетание от памук и еластан.

Какъв да е цвета на текстила?

Тук отново имате избор между две опции. Можем да изработим тениската с надпис в бяло с черна щампа или в черно с бяла. Посочете предпочитанията си, когато правите своята поръчка.

Размерите на артикула са представени в таблица, по която да се ориентирате най-точно за необходимия ви. Тениската с надпис се предлага в номерация от S до 2XL.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук