Код на продукта: Г038
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за рибари и ловци "И ловец съм, и рибар съм"

Количество:


4.4 22

Ако сте човек с чувство за хумор и желаете да направите весел подарък за друг човек, ваш приятел, роднина или познат, който също знаете, че притежава чувство за хумор, ние от Смешки на Дрешки имаме едно много забавно предложение, което доста може да повдигне градуса на настроението. Тениската с весела щампа за мъж е едно съчетание от супер цена и топ качество, а поводът може да бъде всякакъв.

Щампата

Акцентът на тази весела тениска е нейната щампа. Тя е черна на цвят и ясно се откроява на целия фон на дрехата. Тя представлява надпис гласящ "И ловец съм, и рибар съм", а освен текста има и картинки на диво прасе и риба. Щампата създава настроение и е много издръжлива на изтъркване. Благодарение на качествените материали, от които е изработена, тя може да издържи на всякакви перилни препарати.

Материали

Тениската е изработена с класически спортен стил и е много удобна. За това удобство обаче важна роля играе също и подборът на плат. Дрехата се предлага в два варианта. Единият е изработен от 100% чист памук, а другият е от 95% памук и 5% еластан. Този вариант е и по-луксозен, и по-приятен за носене, защото така се създава по-приятно усещане за допир в кожата.

Размери и поръчка

Тази тениска се предлага в 5 различни размера. Тя може да удовлетвори всеки клиент, тъй като се покриват практически всички нужди на търсенето и може да се намери подходящ размер за всички клиент. Освен това, за да не допускате грешка при поръчка и за да изберете възможно най-точно желания размер, ние сме приложили подробна таблица под всеки продукт. Там ще откриете колко всъщност е точната дължина и ширина на всеки отделен размер в сантиметри.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук