Код на продукта: 276
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Тениска и боди за тате и бебчо "Най-готиният татко на света"

Количество:


4.5 46

Сладък, щур и красив е този комплект тениска и бебешко боди с надпис "Най-готиния татко на света" и "Имам най-готиния татко на света". Предлагаме ви да го закупите този артикул, защото притежава отлични характеристики и се предлага на много достъпна цена.

Представете си каква огромна изненада ще предизвикате, когато вашия съпруг види сина си облечен с бебешкото боди с щампа. Ще засилите ефекта още повече, когато му поднесете и другата част от комплекта – тениската с надпис.

Материя и размери на дрехите в комплекта

Бебешкото боди с надпис е изработено от 100% памук. Текстила на тениската е съчетание от памук и еластан. И за двата артикула сме изготвили таблици с размер, по които да се ориентирате най-точно кой ви е необходим. Детската дрешка е подходяща за новородени и деца до 2,5 годинки. Тениската с щампа се предлага в номерация от S до 2XL.

Имате възможността да посочите с точно каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме бодито за бебе с късо или с дълго ръкавче. Този избор няма да промени обявената цена на комплекта.

Мастилото на принта е издръжливо и няма да избледнее след много изпирания в пералня, ако съблюдавате изискванията за употреба, които ще ви предоставим с комплекта тениска и боди с надпис.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук