Код на продукта: 281
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Тениска и боди за баща и дъщеря "ОПРЕДЕЛЕНИЕ"

Количество:


4.5 40

Ако искате да направите оригинален подарък за баща и син, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме онова, от което се нуждаете. Предлагаме ви страхотен комплект от тениска за баща и бебешко боди за син, които идват на невероятна цена, съчетани със супер качество и изключителен дизайн.

Кройка и стил

Тениската за таткото притежава ясно изразен спортен стил. Тя е удобна за носене при по-активни хора, а естествената памучна материя прави усещането комфортно и приятно. Дрехата е в бял цвят и единствено щампата разнообразява изчистения дизайн.

Бебешкото боди също има класически стил, но то разбира се няма как да бъде спортно. При него ключовата дума е комфорт, защото то наистина залага изключително на това бебчо да се чувства колкото може по-добре.

Щампата

Тениската за татко и бебешкото боди имат почти напълно идентична щампа. Разбира се, посланията са различни, защото всяко от тях представлява гледната точка на този, който носи дрехата. И в двата случая щампата представлява черен текст. Тя е много устойчива на пране и не се изтърква дори и от силни перилни препарати. Тениската на таткото предлага забавно определение за това какво е татко, а бебешкото боди предлага определение на момче.

Размери

Размерите са съответно в 8 различни варианта за бебешкото боди и в 5 различни размера за тениската на татко. За да изберете най-подходящия, най-добре е да разгледате таблицата, която сме приложили под продукта. Тя дава възможност да добиете ясна представа за това колко точно е дължината и ширината на всеки отделен продукт според размера, като по-този начин вероятността за грешка се стопява до минимум.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук