Код на продукта: 570
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Забавен комплект за татко и дете

Количество:


4.3 11

Предлагаме ви оригинално и запомнящо се облекло, което е създадено с една единствена цел, а именно да зарадва всеки един горд баща. Комплектът се състои от две части – тениска и боди. На лицевата страна на всяка една от дрехите ще откриете интересна и атрактивна щампа, привличаща погледите право към себе си. Преди да продължим към описанието на комплекта и опциите, от които съответно можете да се възползвате, то следва да съобщим, че за направата на щампите ние от Смешки на дрешки използваме изключително висок клас мастило, което е напълно безвредно както за възрастните, така и за техните дечица.

Забавен комплект за татко и дете – защо да го притежавате?

Комплектът се предлага в разнообразни вариации. Клиентът може да избира сред размери, материи и цветове. Що се отнася до мъжката тениска, то тя се предлага в размери от S до XXL. Във всеки един от посочените размерчета бихме могли да изработим специално за вас тениска, която да бъде в цвета, който предпочитате сред изброените и материала, който сте ни посочили.

Бебешкото боди, освен че е с дизайн, който да създава предпоставка за същински комфорт и наслада, то се предлага в размерчета, подходящи както за новородено, така и за дечица на три годишна възраст. В зависимост от сезона, то вие можете да ни посочите дали бодито да бъде изработено с къс или дълъг ръкав. Оставяме всичко на вашето богато въображение.

Забавен комплект за татко и дете е перфектният начин да направите истински щастливи един татко и неговото малко съкровище!

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук