Код на продукта: 571
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен принт за татко и дете

Количество:


4.8 6

Комплектите, които ще откриете в нашия онлайн магазин Смешки на дрешки са истински фурор, заради това, че всеки един баща си мечтае с неговото малко съкровище да бъдат облечени по един и същи начин. Ние ви предлагаме страхотни идеи за това, без да е необходимо да инвестирате кой знае каква сума средства.

Комплект със забавен принт за татко и дете – радост за всеки родител

Това наше предложение се харесва от всеки един баща, без значение дали в семейството му се е появило момче или момиченце. Забавната щампа, заемаща по-голямата част от лицевата страна на дрехата, успява да привлече погледите право към себе си.

Удобство и комфорт, на които да заложите

Типично за дрехите, които изработваме ние, са удобството и комфорта по време на носене. За това допринасят висококачествените платове, с които си служим. Ние внимателно и прецизно подбираме памучните материи, тъй като за нас е от ключова важност клиентът да се радва не само на дизайна на дрехата, но и да оценя нейното качество.

В този ред на мисли следва да съобщим, че памучните платове, участващи при ушиването на двете блузки от комплекта, не са в състояние да предизвикат каквито и да било сърбежи, обриви или алергични реакции. Те са меки и приятни на допир и ще ви подарят едно незабравимо усещане.

Комплект със забавен принт за татко и дете е страхотен начин да зарадвате вашия татко!

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук