Код на продукта: 551
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с надпис "Дядо и внуче приятели за цял живот"

Количество:


4.0 22

Ако вашият възрастен баща или дядо има празник и искате да го зарадвате, помислете как да направите това с помощта на детето ви - все пак възрастните хора се радват най-много на своите внуци. По тази причина, ние от “Смешки на Дрешки” искаме да ви представим едно от нашите специални предложения - тениска в сиво с надпис “Дядо и внуче - приятели за цял живот”.

Щампата

Направена с изключително високо качество, тази щампа е в състояние да издържи на силата на всеки перилен препарат. Цветовете ще се запазят непроменени, а дрехата ще изглежда все така нова и запазена.

Изработка

Тениската е изработена от висококачествени материали и това се отразява във всеки един аспект. Тя е направена от 100% чист памук, който е единствено допълнен от малко количество еластан.

Неговата цел е да се получи по-приятно усещане при контакта на материята с кожата. Което от своя страна прави дрехата подходяща за носене на ежедневна база. Памукът има редица предимства от гледна точка на материя. Той се понася много добре дори и от най-деликатната кожа.

Разнообразие от размери

Тази детска тениска се предлага в широка гама от размери, които покриват целия възрастов диапазон от 2 до 12 годишна възраст. Така със сигурност вашето дете ще има номера, който най-добре отговаря на неговите ръст, тегло и възраст.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук