Код на продукта: 550
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект "Дядо и внуче, приятели..."

Количество:


4.5 13

Със своята удобна кройка комплектът тениска за дядо и тениска / бебешко боди за внуче е подходящ за ежедневно ползване по всеки един повод. Тя е подходяща за носене навън, но също така и у дома. Удобна е за хората, които обичат да водят по-активен начин на живот.

Възможности при поръчка

Дали да поръчате комфортно бебешко боди или пък тениска, това ще решите вие на базата на възрастта на детето. От своя страна, тениската за дядо се предлага в 5 различни размера, които я правят подходяща за всеки различен тип ръст и телосложение.

Дрехите се предлагат в няколко цветови тоналности - бяло, черно и сиво. Ето защо със сигурност ще намерите цветова гама, която да отговори на вашите потребности и на това, което търсите.

Памукът е най-добрата опция

Памукът е доста търсена материя в изработката на дрехи, което се дължи основно на неговия деликатен характер. Памучната материя се понася добре дори и от хората с най-чувствителна и деликатна кожа. Ето защо е най-често използваната материя за дрехи за деца.

Щампата

Издръжлива на пране и силни перилни препарати, щампата придава на бодито или тениската и на дрехата за дядо уникален и оригинален дизайн. Тя е лесно разпознаваема, като ясно се вижда нашия почерк. Ние от “Смешки на Дрешки” влагаме особено големи усилия да се получи винаги един колоритен и привлекателен краен резултат.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук