Код на продукта: 549
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект със забавен надпис "Copy/Paste"

Количество:


4.2 18

Ако си падате по дрехите с оригинален стил и дизайн, ние от “Смешки на Дрешки” имаме нещо, което доста може да ви се понрави. Става дума за комплект за баща и син с надпис “Copy / Paste”, което с не малка доза чувство за хумор подчертава изключителната прилика, която съществува между много татковци и техните деца.

Идеален за лятото

Комплектът за татко и син е идеално решение за лятото. Късият ръкав и лека материя правят дрехата особено атрактивна за носене през горещите и знойни дни, когато светлият цвят на плата ще ви помогне да се справите по-лесно с високите температури.

Изработка

Комплектът е изработен от висококачествени материали, като за направата е използван 100% чист памук с много високо качество. Дрехите от комплекта се отличават с уникален и оригинален дизайн, но именно материята ги прави толкова приятни на допир и толкова желани за носене. Като материя, памукът се отличава с това, че се понася добре дори и от най-деликатната кожа, което го прави много добра опция за детето, но също така и за таткото.

Удобна кройка за активен живот

Лесна подмяна на пелените при необходимост е едно от удобствата на това бебешко боди. При необходимост пелените се подменят само с няколко елементарни движения. Освен това, детето има възможност да се движи свободно и да не се усеща ограничавано по какъвто и да било начин.

За татковците тениската означава възможност за движение и спорт навън, тъй като кройката и материята са създадени за да позволят на кожата да диша максимално.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук