Код на продукта: 491
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска 491 "Татко на Принц " със златна корона

Количество:


4.6 20

Ако искате да изненадате своя съпруг, брат, приятел или колега, който има син, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме едно доста интересно предложение, което гарантирано ще се хареса на човека, когото изненадвате с подаръка.

Става дума за тениска с щампа “Татко на принц’, която ще разтопи сърцето на своя притежател. Дрехата не само изглежда добре, но е също така и много удобна за носене всеки ден.

Тя е идеална за спорт, за разходка, за излизане с приятели и за какво ли още не. Позволява голяма свобода при движение и ако желаете може да ви бъде доставена и във вариант с дълъг ръкав.

Щампа с корона

Тениската от тази разновидност е изключително интересна и предлага възможността да изненадате своя любим, или брат, или приятел с нещо нестандартно и по-ексцентрично. Щампата гласи “Татко на принц”, като над текста има изрисувана голяма корона.

Цветовете са два - единият е черен и с него са изрисувани буквите, а другият е златист и той всъщност изобразява короната. Тя е поставена в най-горната част на щампатта, като целта е да излъчва царственост.

Издръжливост на щампата и плата

Тази тениска е изработена от висококачествен памук, а по-скъпите разновидности имат и 5 процентно съдържание на еластан. Поради тази причина тениската дори и след многократни изпирания ще изглежда все така добре.

Това се отнася и за щампата. Тя се изработва по специална технология, която позволява да се получи една устойчива и неподатлива на изменения картинка, дори и при ползване на по-силни и агресивни перилни препарати.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук