Код на продукта: 490
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Татко на Принц " с орнаменти

Количество:


4.5 16

Ако искате да изненадате своя любим с интересен подарък, тениската “Татко на принц” е точно на място. Тя е предназначена за мъже, които имат малки синове, така че това трябва да се има предвид.

Тъй като осъзнаваме колко важен фактор са парите при покупка на дрехи, ние от Смешки на Дрешки предлагаме този модел на изключително атрактивна цена, която може силно и сериозно да ви изненада на фона на високото качество на продукта.

Щампата

Щампата е основният акцент на тази прекрасна тениска. Тя е изработена така, че текстът и картинките да не се изтриват дори и при пране на по-висок градус и дори с по-силни перилни препарати.

Текстът на щампата гласи “Татко на принц” и е предназначен за онези татковци, които изпитват умиление пред малките си момченца. Около текста има изрисувани допълнителни декоративни елементи. Тяхното предназначение е да допълнят текста и да направят картинката цялостно по-интересна и свежа.

Размери

Тениската се предлага в 5 размера - S, M, L, XL и XXL. Всеки човек може да намери своя подходящ размер, без значение колко е висок или какво е неговото телосложение. За по-лесно и точно подбиране на подходящия номер, ние от Смешки на Дрешки сме приложили и малка таблица, която пояснява каква е точната дължина и ширина в сантиметри на съответната тениска.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук