Код на продукта: 492
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска 492 "Татко на Принцеса " със златна корона

Количество:


4.8 14

Ако ваш близък, например най-добър приятел, брат или колега, наскоро се е сдобил с дъщеричка, а вие се чудите с какво да го изненадате, тогава ние от Смешки на Дрешки имаме нещо интересно за вас.

Какво ще кажете за спортна мъжка тениска с щампа с надпис “Татко на принцеса”? Тениската е бяла на цвят, а щампата представлява текст в черен цвят. Над текста отгоре е разположена голяма корона в златист цвят.

Кройката

Тази тениска не само е много оригинална като идея, но тя е и чудесно решение за любителите на активния начин на живот. Причината е, че дрехата е изключително интелигентно изработена, така че да позволява голяма свобода на движение. Освен това, кройката е създадена така, че да подчертава предимствата на фигурата, каквито са големите рамене и гръдния кош, докато едновременно с това се прикриват малките недостатъци, каквито са мазнинките около кръста и биреното коремче.

Материята

Тази тениска е изработена в два различни варианта, и двата от които са с много високо качество. В единия случай купувате тениска изработена от 100% чист памук, която е изключително деликатна към кожата и е подходяща дори и за хора, които страдат от различни видове алергии.

Другата възможност е да заложите на тениска, която е изработена от 95% памук и 5% еластан. Последният помага дрехата да пада по-естетично върху фигурата и да подчертава по-ефикасно положителните страни, прикривайки отрицателните.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук