Код на продукта: 489
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Татко на Принцеса " с орнаменти

Количество:


4.5 11

Ако ваш близък наскоро се е сдобил с дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме едно наистина неустоимо и много специално предложение. Става дума за тениска за мъже с надпис “Татко на принцеса”. Дрехата е изработена от най-високо качество и с много усет към детайла. Тя е подходяща както за подарък на вашия любим, така и за вашия брат, братовчед или дори колега.

Какво представлява тениската?

Тази тениска представлява класически модел, който съчетава бял цвят с черна щампа. Текстът на щампата гласи “Татко на принцеса”, което е допълнено от елементи, имащи за цел постигане на по-ефектен и елегантен дизайн на щампата. Тениската се предлага в два варианта - с къс и с дълъг ръкав.

Какво може да се каже за кройката?

Тази тениска има класическа кройка. Тя изработена така, че да се осигури максимална свобода на движение. Това е от голямо значение, защото дрехата има спортен характер. Тя е предназначена за разходки, за спортуване, за носене през свободното време в парка или с приятели.

Материята

Дрехата е изработена от 100% чист памук. Това обяснява защо е толкова качествена и приятна за носене и при допир с кожата. Тениската действително има и още един вариант - 95% памук и 5% еластан. Това ще направи дрехата по-приятна при допир в кожата.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук