Код на продукта: 487
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект "Татко на Принцеса/Дъщеря на Крал " с орнаменти

Количество:


4.6 7

Видяхте ли вече предложението ни за комплект за татко и дъщеря с щампа “Татко на принцеса” / “Дъщеря на крал”? Комплектът е изключително интересен и е подходящо решение, с което да зарадвате едновременно и таткото и малкото момиченце. Ще кажете “А какво разбират децата от дрехи?”, но ние от Смешки на Дрешки знаем, че няма никой, който да е по-придирчив към удобството на облеклото от най-малките деца.

Материята

Мъжката тениска и бебешкото боди са изработени от материал с много високо качество. Става дума за чист памук, което прави дрехите подходящо облекло дори и за по-чувствителни хора към различните материи.

Изработката

Изработката е такава, че да се подсигури максимален комфорт при носене и възможно най-добра свобода на движение. При бодито в долния край има малки копченца, чиято цел е да направят лесна подмяната на пелените.

Размери

Тениската с щампа “Татко на принцеса” е в 5 различни размера. Подробна информация за тях можете да откриете в таблицата под продукта. Същото се отнася и за бебешкото боди, което покрива възрастовия диапазон до 30 месеца. То също е подробно описано в таблицата, където сме пояснили кой размер на какъв ръст съответства при децата. Това прави пазаруването много по-лесно, а вероятността за грешка в избора на размер се свежда до минимум.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук