Код на продукта: 485
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект 485 "Татко на Принцеса/Дъщеря на Крал "

Количество:


4.6 32

Ако искате да изненадате своя любим и малката си дъщеричка, тогава при нас в Смешки на Дрешки ще намерите един много забавен тематичен комплект, който е създаден специално за татковци на малки момиченца на възраст по-малка от три годинки.

Комплектът се състои от една тениска за таткото и едно бебешко боди за малкото момиченце. Дрехата за таткото има щампа с корона в златист цвят и надпис “татко на принцеса”, а бебешкото боди има същата щампа в черен цвят и със златиста корона, но с надпис “дъщеря на крал”.

Тениската

Тениската се предлага в два варианта - 100% памук в единия вариант и 95% памук плюс 5% еластан в другия вариант. Втората опция придава по-елегантни очертания на силуета, но и двете решения са изключително чисти от гледна точка на материала, от който са изработени, така че са подходящи за хора с много деликатна и чувствителна кожа.

Тениската е в бял цвят, което предполага, че ще се налага да се пере доста често. Това не е никакъв проблем, защото материята и щампата ще останат наистина непроменени дори и след многократни изпирания.

Мъжката тениска се предлага с къс и с дълъг ръкав, като и двете опции са наистина доста добри и са насочени предимно за носене през летния сезон. И двете опции, независимо от дължината на ръкава, са леки и проветриви и наистина много добре се вписват в активния и динамичен начин на живот.

Бебешкото боди

Бебешкото боди за момиченце е в бял цвят и излъчва изключителна чистота и лекота. Дрешката е много удобна и комфортна, ще накара бебето да се чувства добре и ще бъде като благословия за деликатната бебешка кожа. Бебешкото боди за момиченца позволява лесна и бърза смяна на памперса, а също така дава и възможност за по-лесно пран и поддържане на чистотата и белотата.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук