Код на продукта: 486
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект 486 "Татко на Принц/Син на Крал "

Количество:


4.4 23

Ако искате да направите малка изненада на свой близък човек, който има малко момченце, може би комплекта за баща и син, който ще намерите при нас в Смешки на Дрешки, ще ви удовлетвори като цена и естетика.

Двете дрехи за баща и син с напълно еднакви и единственото, което ги отличава са размерите и разбира се това, че в единия случай става дума за тениска, а в другия - за боди. Иначе и двете дрехи са изработени с един стил, един дизайн и е постигнат напълно идентичен краен резултат.

Акцентът е върху щампата

Този комплект от тениска и бебешко боди е изключително интересен и това се дължи на неговата уникалност, която от своя страна се предопределя от щампата. Ето защо именно тя е решаващата част за това дали ще харесате комплекта или не.

Татко на принц

Това е текстът, който е изписан върху тениската на таткото. Тя е бяла на цвят и има класическа кройка, а щампата е в два цвята - черно за буквите и златисто за короната, която върви към щампата.

Син на крал

Това от своя страна е текстът изписан върху малкото бебешко боди. Щампата е напълно идентична с тази на таткото. Разликата е единствено в това, че текста е обърнат от гледна точка на момчето.

Размерите

Размерите на тениската са съответно S, M, L, XL и XXL. Те са подходящи за хора с най-различен ръст и телосложение. За да поръчате по-лесно, ние ви препоръчваме да разгледате подробно таблицата под продукта и там да видите каква е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки размер.

Бебешкото боди от своя страна е в размери, които покриват възрастовия диапазон до 2 и половина годишна възраст. Подобно на мъжката тениска, бодито също е описано подробно в таблица.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук