Код на продукта: 132
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Тате знае много, но мама знае всичко *** Боди за момиче

Количество:


4.4 44

Трябва ви подарък за 8-Март. Ето го! Щуро и забавно боди за момиче с красива щампа и сладък надпис. Текстът е своеобразно признание, която всяка жена иска да получи. Поглезете я с тази изненада. Имате идеалния повод, а сега и най-подходящия подарък.

Цвета на щампата е светло розово и перфектно приляга за малки госпожици. Дизайнът на дрешката представлява комбинация от текст е в комбинация с малка и красива пеперуда, която придава много завършен вид.

За да отговорим на изискванията на различните сезони към облеклото на децата, ние изработихме бебешкото боди с надпис е два варианта. Изберете с дължината на ръкавите, когато правите поръчката си. Имате избор между къси или дълги.

Материята на бодито за бебе с щампа е 100% памук. Насочихме се точно към нея, защото знаем че е най-добрият избор за детски дрешки. Закопчаването е от стани на вратлето, което го прави много удобно и лесно за обличане и събличане.

Мастилото на щампата е безвредно и няма да предизвика раздразнение по нежната кожа на детето. Можете да съхраните наситения му цвят, ако спазвате указанията за употреба. Ние ще ви ги предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук