Код на продукта: М032
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Възглавничка "Свето Кръщение"

Количество:


4.5 17

Всяко кръщене е церемония, която изисква определена предварителна подготовка. Подобно събитие се счита за един от най-важните моменти в живота на детето, а това означава, че вие като родители трябва да изпипате това в най-малки детайли, за да оправдаете очакванията на близки и приятели и за да се радвате на спомена от преживяното.

Възглавничка за кръщене

Възглавничката за кръщене е един от основните аксесоари, които трябва да подготвите за церемонията. Тя трябва да бъде съобразена с повода, както като размер, така и като стил и дизайн.

Ние от Смешки на Дрешки ви представяме една прекрасна малка възглавничка с размери, които съответстват на събитието. Тя е изработена изключително елегантно, бяла е на цвят с розова дантела.

Специално за вашето малко момиченце

Ние от Смешки на Дрешки изключително много държим на елегантния и уникален дизайн, ето защо тази малка възглавничка за кръщене е изработена персонално. На лицевата ѝ страна ще намерите надпис, който съдържа името на малкото момиченце. Под него е поставена и датата на кръщенето, а всичко това е изписано с розови букви и цифри на бял фон.

Един чудесен спомен

Тази нежно изработена възглавничка е един чудесен спомен, който ще запазите за дълго време след кръщенето. Можете да я приберете някъде в шкафа, а защо не и да я използват като декорация за стаята на вашето момиченце.

Тази възглавничка може да се пере и лесно да се поддържа чиста, а момичето ви ще има един скъп спомен от момент на живота си, който тя най-вероятно няма дори и да си спомня.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук