Код на продукта: S008
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - СЛОНЧЕ

Количество:


4.5 19

Ние от Смешки на Дрешки искаме да ви направим едно предложение, което пристига с вълшебно усещане и цена, на която няма как да устоите. Питали ли сте се кой един от най-добрите начини да направите детската стая на вашето хлапе по-атрактивно и приятно място за живеене? Ако отговорът е да, тогава сте на правилното място. Представяме ви стикерът за стена със слонче и изписано име на дете.

За кого е предназначен

Стикерът е предназначен за малки момиченца, но на практика няма никакъв проблем да се използва и за стая на момченце. Той е предназначен за най-малките деца в най-ранна възраст, създавайки им усещане за вълшебна атмосфера в стаята.

Къде е най-добре да се постави избрания стикер за стена

Най-подходящо е да поставите стикерът със слонче и сърчица на мястото, на което вашето хлапе си играе или там, където се намира неговото малко детско креватче. Така то ще вижда картинката винаги когато се събуди или когато си ляга.

Какво представлява

Стикерът представлява малко усмихнато слонче, което е заобиколено от сърчица. По подразбиране, картинката се изработва в розово, което я прави по-подходяща за момиченца, но няма проблем да промените цвета, така че да го адаптирате към нуждите на своето дете.

Колко време ще издържи

Стикерът за стена е изключително издръжлив и устойчив. Той ще остане там докато вие не решите да пребоядисате стаята, защото вече сте свикнали със стария ѝ дизайн. Иначе за изтъркване и избеляване няма защо изобщо да говорим - това няма да се случи.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук