Код на продукта: S010
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Персонализиран стикер с име - за момиче

Количество:


4.5 13

Стикерът за стена за момиче от Смешки на Дрешки е нещо, което малцина хора имат в домовете си. Това е едно уникално предложение, което ще ви позволи да направите стаята на своята дъщеричка уникална.

Какво представлява

Стикерът представлява изписано на стената име, което се допълва от картинка на фея, размахваща вълшебна пръчица. Разбира се, името се променя според това, за кого е предназначено, а цветовете можете да променяте според вкусовете на своята дъщеря. Това придава висока доза уникалност на нашите продукти, с което можете да впечатлите не само малкото си слънчице, но и своите гости у дома.

За кого се поръчва най-често

Подобни стикери се поръчват най-често за стаите на малки момиченца, като най-предпочитаното място е някъде на стената, около креватчето на детето. Обикновено, най-малките изпитват нескрита радост при вида на подобни декорации.

Индивидуалност

Това е предложение, което ние от Смешки на Дрешки отправяме към своите най-ексцентрични клиенти. Независимо дали искате да се откроите, създавайки нещо неповторимо или желаете да развълнувате своето малко момиченце, със сигурност сте попаднали на правилното място.

Издръжливост

Стикерът за стена предполага изключителна устойчивост и издръжливост във времето. Той ще запази своя първоначален вид за дълго след като сте го реализирали. Цветовете му няма да се изтъркат или да изсветлеят, а вие ще можете да му се радвате до тогава, докато сами не решите.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук