Код на продукта: S007
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за момиче - персонализиран с име

Количество:


4.4 8

Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно предложение, което със сигурност си струва да получи вашето внимание. Става дума за така търсените напоследък стикери за стена, които приличат все повече привърженици, щом се заговори за дизайн на детска стая. Стикерът, който бихме искали да ви представим е в розово. Той представлява име, което вие избирате, а около него се изрисуват цветя в по-светъл нюанс.

За кого е предназначен

Стикерът за стена е предназначен за малки момиченца. Той е удачно решение за декорация на детска стая, в случай, че малкото ви момиченце е в най-ранна възраст.

Къде се поставя

Стикерът се поставя на стената, там където има достатъчно пространство за него. Той може да се изрисува навсякъде, но ние от Смешки на Дрешки ви препоръчваме да направите това или над леглото, или на мястото, на което малкото ви момиченце си играе.

Колко време издържа

Този стикер за стена ще издържи толкова, колкото вие пожелаете. Той няма да се изтърка или избелее, а ще остане там докато не решите да пребоядисате стената и да смените дизайна на стаята.

Какви са предимствата

Едно от основните предимства е, че тази декорация на стената няма да отнема от пространството на детската стая. Това е много важно, имайки предвид малката площ на съвременните жилища. По този начин ще постигнете ефект, който няма да ви коства даже и един сантиметър площ.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук