Код на продукта: S003
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - за МОМЧЕ

Количество:


4.3 18

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим едно уникално решение, което да направи детската стая на вашия малък син неповторима. Става дума за така търсените напоследък стикери за стена, които се предлагат в различни форми и цветове, така че да посрещнат очакванията и предпочитанията на различните потребители, независимо от техния характер и вкус.

Стикер с име и месечина

Стикерът се предлага със задължителна персонализация, тоест само вие можете да кажете какво име трябва да изпишем на стената ви. Освен това, в дясно от името има малко момченце, което свири на тромпет, докато е застанало като в люлка на долната извивка на месечината.

За кого е подходяща

Картинката е подходяща за поставяне на стената на детска стая, в която живее момченце в по-ранна възраст. Най-малките хлапета реагират на този тип декорации с изключителен ентусиазъм, който няма да остане незабелязан от родителите.

Възможни вариации

Ние от Смешки на Дрешки отново напомняме, че щампата за стена може да се изработи според желанията на потребителите. Тя се предлага в тъмно син цвят, но е възможно да си поръчате друг, в случай, че такова е вашето желание. Името също се изписва допълнително, така че вашето малко слънчице ще вижда постоянно колко е важно неговото място в живота ви.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук