Код на продукта: S004
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - за МОМИЧЕ

Количество:


4.5 16

Ако търсите уникално по рода си решение, с което да придадете индивидуален стил и неповторима атмосфера в стаята на вашата дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме точно това, от което се нуждаете - оригинален стикер за детска стая за момиче.

Оригинален дизайн

Това уникално по рода си решение може да се съобрази и адаптира с цветовете, дизайна и интериора на всяка детска стая, а вашето дете непременно ще хареса важното място, което му отреждате с този индивидуален подход.

Настроение

Всеки знае, че на настроението може да се влияе с цветове, а този стикер е един от начините да направите това. Той се поставя лесно на стената, а след това хубавото усещане е гарантирано всеки път, в който малкото ви момиченце го погледне.

Лесна изработка

Характерна особеност за този тип стикери е това, че те се изработват изключително лесно. На стената се изписва името на момичето, а до него се поставя щампа със силует на фея. Кое малко момиченце не би се забавлявало и не би се радвало на всичко това.

Трайно във времето

Изработката на тази щампа се прави по начин, който предполага, че тя ще се запази наистина трайно във времето. Няма да има избеляване на цветове или нежелано изтъркване или избелване.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук