Код на продукта: S002
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - ФЕЯ

Количество:


4.4 12

Ако търсите начин да декорирате детската стая на малката си дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме идея как можете да направите това. В допълнение ще ви гарантираме изключително ниска цена и стилен резултат, който ще ви радва дълго във времето. Става дума за стикер за стена, който се изработва в избран от вас цвят и се поставя на желаното от вас място на стената.

Как изглежда той

Стикерът е изработен в розово и представлява летяща приказна фея, която държи в ръката си вълшебна пръчица. Пред нея се изписва името на вашето дете. Ето защо, при заявка е много важно да споменете името, което желаете да изрисуваме на стената ви.

Къде се поставя

Стикерът за стена се поставя именно там, където името му подсказва - на стената. За целта, вие трябва да разполагате с достатъчно пространство, защото иначе той няма да се събере. Важно е да му подберете подходящ кът, например над детското креватче или пък там, където малката ви принцеса обича да си играе.

Каква е неговата издръжливост

Стикерът е изключително издръжлив. Ние от Смешки на Дрешки можем да ви гарантираме, че ще го имате докато не решите да пребоядисате и да смените дизайна на детската стая.

За кого е подходящ

Не на последно място, трябва да отделим няколко думи и за това да насочим родителите дали стикерът е подходящ за тяхното хлапе. Тази декорация е създадена за момиченца и като такава, тя се възприема най-добре именно от тях. Освен това, предназначението е специално за деца в най-ранна възраст.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук