Код на продукта: S006
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Персонализиран стикер с име - ВЕЛОСИПЕДИСТ

Количество:


4.5 17

Стикерите за стена са новост напоследък, а предложенията не са много разнообразни. При нас в Смешки на Дрешки, обаче, можете да се натъкнете на изключително разнообразие в това отношение. Един от нашите продукти е стикерът за стена с велосипед и възможност за персонализация чрез изписване на име.

Издръжливост във времето

Когато хората за първи път се натъкнат на подобно предложение, те често си задават въпроса до колко е издръжливо нещо подобно във времето, а отговорът е “наистина много”. Подобен стикер може да издържи с години или докато детето ви не стане твърде голямо за него.

За кого е предназначен

Този оригинален стикер е предназначен за момченца в по-ранна възраст, а естеството на предложението предполага, че става дума за хлапета, които са фенове на своите велосипеди. Обикновено, децата, за които се правят подобни декорации, са на възраст под 12 години.

Персонализация

Им възможност за постигане на високо ниво на персонализация, като на стената се изписва името на момченцето, в чиято стая се поставя този стикер. Цветът също е по избор, така че вашето хлапе може без проблем да си избере онзи нюанс, който най-много му допада и който би го накарал да се чувства най-добре в собствената си стая.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук