Код на продукта: S005
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - персонализиран с име

Количество:


4.6 16

Ако някога сте се чудили с какво и по какъв начин да декорирате детската стая на вашия малък син или дъщеричка, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно изключително примамливо предложение.

Мислили ли сте някога за стикер за стена? Ако за вас картините и стенните пана са радост за окото, то за малчуганите е могат лесно да останат неразбрани. Ето защо ви предлагаме нещо, което да е по-близко до вашия малчуган, а именно стикер за стена. По този начин ще допълните пространството, а след това все още ще разполагате с пространството наоколо.

За кого е подходящ стикера за детска стая

Стикерът за детска стая е създаден както за момченца, така и за момиченца. Изписва се името на детето, около което след това се изрисуват малки пухкави облачета и летящ балон. Макар че цветът по подразбиране е бял, той може да се подменя по желание на потребителите. И все пак нали облаците са бели, което прави декорацията идеална за цветна стена.

Къде е най-добре да се постави

Макар че стикерът за детска стая може да се постави на всяко място, ние от Смешки на Дрешки можем да ви дадем идея за това, така че да постигнете по-голям ефект. Какво мислите за декорация на стената над детското креватче? Това ще допълни този кът от стаята и ще направи вечерното лягане много по-лесно за малкия палавник, който вече няма да протестира, че го изпращате рано в леглото.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук