Код на продукта: S001
Наличност: В наличност
20.95лв.

Варианти за Стикер за детска стая - с име и пеперуди

Количество:


3.9 23

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви представим стикер за стена за стая на малко момиченце. Предложението е неустоим микс от стил и усещане за приказна атмосфера, които ще внесете в живота на момиченцето си. Стикерът представлява изписано името на вашата дъщеричка, около което ще летят пеперуди.

За кого е предназначен

Стикерът за стена е предназначен за момиченца. Той е подходящ за деца в най-ранна възраст, които изключително много се радват от подобни декорации. Това ги кара да се чувстват като във вълшебна приказка, а не ли това, което всяко малко момиченце иска?

Къде е най-добре да се постави

Най-добре е стикерът да се постави на стената над детското креватче, така че малката ви принцеса да го вижда всеки път, в който става от креватчето или се приготвя за сън. Подходящо е също така и мястото, на което малката ви дъщеричка си играе.

Какви са предимствата

Има много предимства от това да изберете нашето предложение за стаята на малкото си момиченце. На първо място, ние ви спестяваме пространство, тъй като стикерът се поставя на стената. За разлика от други декорации, тази няма да ви отнеме много място, което бихте могли в резултат да използвате за нещо друго.

Тази декорация е изключително атрактивна като цена, а във времето е невероятно трайна и ще остане там докато вашето момиченце не порасне и не спре да и обръща внимание.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук